Kaartverkoop

Het organiseren van een taptoe kost veel geld. Wij zijn van mening dat het voor een groot publiek toegankelijk moet zijn.

 

Tribune

Voor slechts 8 euro heeft u een zitplaats op de overdekte tribune (online ticket + 1 euro servicekosten). Vanaf de tribune heeft u het beste uitzicht en geluid. De shows zijn gericht op de tribune. Het publiek heeft geen vastgestelde plaats, dus u kunt zelf een vrije plaats zoeken. Er kunnen ruim 400 mensen op de tribune. We adviseren al in de voorverkoop tribunekaarten te kopen om teleurstelling te voorkomen.

 

Staanplaatsen

Voor slechts 4 euro (online ticket + 1 euro servicekosten) heeft u toegang tot het taptoeterrein en kunt u rondom het veld staan achter de hekken (niet vóór de tribune). Kinderen t/m 12 jaar (onder begeleiding van een betalende volwassene) hebben vrij toegang tot de staanplaatsen en hebben geen entreekaart nodig.

 

U kunt eventueel zelf een klapstoeltje of krukje meenemen, maar houdt er rekening mee dat de hekken mogelijk te hoog zijn voor een goed zicht zittend.  Aan beide zijden naast de tribune kunt u ook staan, daar is het trapsgewijs verhoogd.

 

De entreekaarten zijn op de dag zelf vanaf 13.30 uur verkrijgbaar aan de kassa van het terrein.

 

Voorverkoop

Vanaf medio april zijn entreekaarten verkrijgbaar bij de volgende voorverkoopadressen:

  • Stadswinkel / VVV / Cultuurfabriek - Kees Stipplein 74, Veenendaal
  • Primera Van Walsem - Dr. Slotenmaker de Bruineplein 31, Veenendaal
  • Vivant Beurskens - Ronder Erf 18, Veenendaal
  • The Read Shop - Passage 71, Veenendaal

 

Online kaarten kopen

U kunt hieronder direct kaarten kopen voor deze en andere taptoes.

De servicekosten bedragen slechts 1 euro per ticket.

U kunt betalen via I-deal, Pay-pal of creditcard.

Na betaling wordt automatisch een mail naar het door u opgegeven mailadres gestuurd met een link waar u de tickets kunt printen.

U dient de geprinte tickets mee te nemen naar de taptoe. Bij de ingangscontrole zal deze worden gescand. Voor rolstoelers en begeleiders zijn geen speciale kaarten. Als u als rolstoeler en/of begeleider bij elkaar wilt zitten/staan kunt u kiezen voor tribune of staanplaatsen.

 

Problemen met tickets kopen? Mail ons