Locatie

De taptoelocatie

De taptoe wordt gehouden op het hoofdveld van voetbalvereniging GVVV op Sportpark Panhuis, Verlengde Sportlaan 2, Veenendaal. Het taptoeveld is vanuit het centrum ongeveer een kilometer lopen.

 

U heeft alleen toegang tot het terrein met een entreebewijs. Op het terrein zijn in de kantine consumpties en snacks verkrijgbaar en er zijn toiletten aanwezig.

 

Vervoer

Per fiets

Indien u in de omgeving woont, adviseren wij u per fiets te komen. U kunt de fiets plaatsen in de fietsenstalling direct naast de ingang.

 

Per trein

Vanaf NS station Veenendaal West is het 5 minuten (400 meter) lopen naar het taptoeterrein. U kunt ook uitstappen op de intercitylijn bij station Veenendaal-De Klomp. Vanaf daar rijden lijnbussen.

 

Per auto

Er zijn een aantal parkeerterreinen in de directe omgeving. U kunt parkeren op het parkeerterrein direct bij de ingang van het taptoeterrein. Indien deze vol is, kunt u terecht op het parkeerterrein bij het Zwembad. Vanaf daar loopt u door het tunneltje naar de ingang (200 mtr). Ook kunt u bij het NS station Veenendaal West parkeren (400 mtr).